Indiase Catering

Bombay Palace in Scheveningen heeft diverse mogelijkheden voor Indiase catering in Den Haag en omgeving. Zo kunt u bij ons een zaal huren voor uw feest en door ons de catering of het lopend buffet laten verzorgen op locatie. Of u nu een feest geeft voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, afstuderen of bedrijf, Bombay Palace zorgt voor een tot in de puntjes verzorgde catering.

Feestpartijen tot 130 gasten in het restaurant & Catering voor max. 1000 gasten op locatie

Geniet tijdens uw bruiloft of verjaardagsfeest van overheerlijke Indiase specialiteiten. Of dineer voorafgaand aan uw feest met uw gezelschap in een aparte ruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw feest in te richten. Ons restaurant is gezellig ingericht vol Indiase invloeden. Voor uw feest kunnen wij de ruimte verder aankleden dan wel versieren. U kunt uw wensen aan ons doorgeven. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor onze catering in Den Haag.

Traditionele Indiase keuken

Bij Bombay Palace worden indiase gerechten op traditionele wijze bereid. Hierdoor proeft u een stukje authentiek India. Onze zorgvuldig samengestelde kruiden melanges worden gebruikt in overheerlijke kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten. De tandoori gerechten worden op houtskool bereid in een traditionele tandoori klei oven. Onze menukaart bestaat uit diverse vleesgerechten, vegetarische gerechten en broodsoorten. Mild of pittig, u kunt het zelf aangeven. Voor iedere smaak is er een passend gerecht.

Wij verzorgen complete Indiase catering voor ieder gelegenheid op locatie:

– Bedrijfsfeesten
– Receptie/Ceremonie
– Verjaardagsfeest
– Bruiloft/Verlovingsfeest
– Jubileum
– Festivals/Evenementen
– Privé; huis en tuinfeesten
– En nog veel meer

U kunt bij ons alle wensen bespreken en wij zorgen voor een op maat gemaakte authentieke Indiase ervaring voor elke gelegenheid.

  • Eigen menu samenstellen en laat u daarbij adviseren door de chef-kok
  • Rekening houden met verschillende allergieën & diëten